Film & TV

 Presentator | Podcast | Radio

Een verhaal heeft een hoofdpersoon, een conflict, het liefst met een verrassende wending, het houd je vast, het liefst vanaf de eerste seconde.  
Ik studeerde Film- & Televisiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Daar heb ik mijn passie ontdekt voor het analyseren van verhalen in beeld. De subtiele associaties die je als kijker onbewust mee krijgt door de gekozen kaders, een snelle of juist langzame montage en gebruik van het juiste licht en geluid.

Oneindig veel uren film heb ik in mijn leven al gekeken en word belachelijk enthousiast van de simpelste technieken van vroeger en nu, waarmee regisseurs vernieuwend zijn geweest in hun vak.

Foto: Richard Tas Photography

Van 2009 – 2020 werkte ik als multimedia specialist bij NN Group. Daar varieerden mijn werkzaamheden van het bedenken van een concept tot produceren, van monteren tot adviseren en van filmen tot regisseren. Het voelt als een puzzel die je uit moet vogelen en wanneer die af is: alles tot in het kleinste detail precies klopt.

In 2020 maakte ik mijn debuut op landelijke TV als eindredacteur en presentator van Iedereen Live, de verbindingszender in coronatijd.

Mijn grote droom is ooit een documentaire te maken. Het onderwerp houd ik voorlopig voor mezelf. Begin 2017 volgde ik twee modules aan de Amsterdam Film School van de opleiding Regie voor Documentaire.

In mijn portfolio vind je een aantal producties waar ik aan gewerkt heb.

Functie: Concept, regie, verslaggever, eindredacteur online content
Camera & Montage: 1Camera
Publicatie: Online kanalen NN North Sea Jazz Festival & items voor de North Sea Late Night talkshow
Datum: juli 2018
Vanuit mijn rol als Video specialist bij NN Group, de naamsponsor van het North Sea Jazz Festival in Rotterdam, heb ik alle video content gecreëerd voor de online kanalen van het NN North Sea Jazz Festival 2018 en items gemaakt voor de North Sea Late Night talkshow.
Klik rechtsboven op de playlist om de andere video’s te bekijken.