Mijn rol in jouw verhaal

Presentator

Naast presenteren voor radio, tv en podcasts, ben ik ook op het podium te vinden als presentator, dagvoorzitter en gespreksleider bij evenementen. Lees meer of neem een kijkje in mijn portfolio.

Podcasts

Met mijn achtergrond als (bedrijfs-) journalist, radiomaker en verhalen verteller in beeld en audio, ben ook ik gestart met verschillende podcast projecten. Wil je weten hoe ik dat doe? Lees en luister hier.

Radio

Na mijn stage bij Studio Sport in de zomer van 2009 heb ik mijn hart verloren aan radio als medium. Van Radio Tour de France tot KX Radio en van AmsterdamFM tot de sportzomer bij Langs de Lijn. Op veel verschillende plekken heb ik van mij laten horen, voor en achter de schermen.
Van maart t/m september 2021 was ik freelance producer bij de middagshow op Sublime: Angelique’s Afternoon.
Wil je meer weten over mijn liefde voor radio? Je leest en hoort het hier.

Multimedia journalist

Bijna ieder verhaal verdient het verteld te worden. Wil je ook echt gehoord, gelezen of gezien worden? Dan help ik je graag een passend medium en de juiste tone-of-voice te vinden.
Met bijna twintig jaar crossmediale ervaring, help ik je graag ook voor jouw verhaal het juiste podium te vinden.
Wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Film & TV

Van concept tot film, van redactie tot regie. Het vertellen van een verhaal in beeld en geluid is mijn tweede natuur. Ik heb ontelbaar veel uren in mijn leven besteed aan het kijken en produceren van films en video’s.
Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd en droom ik er van ooit een documentaire te maken. In 2020 maakte ik mijn debuut op landelijke TV als eindredacteur en presentator van Iedereen Live, de verbindingszender in coronatijd.
Lees meer over mijn liefde voor film of bekijk enkele van mijn producties in mijn portfolio.