Project Comeback – Helden Media

STERKER TERUG NA TEGENSLAG

Met Project Comeback gaan Nederlandse topsporters het welzijn van jongeren een boost geven. Sporters bewijzen dag in dag uit dat ze sterker kunnen terug komen na tegenslag en hebben vaak een lange weg afgelegd om te komen daar waar ze nu zijn. En die ervaringen zetten wij in om somberheid bij jongeren tegen te gaan zodat jongeren weer durven dromen, deze dromen gaan najagen en weer durven te leven.

Ben jij tussen de 13-24 jaar? Wil jij on- en offline geïnspireerd worden door dé topsporters van Nederland? Ga jij samen met hen werken aan de beste versie van jezelf?

Bekijk het programma op Projectcomeback.nl 
Bekijk de video’s van eerdere sessies via Youtube.
Volg Project Comeback op Instagram.

Comeback – Shanice van de Sanden

Shanice geeft in deze video je tips en tricks mee om lekker in je vel te zitten. “Geloof in jezelf.” Ontdek hoe Shanice omgaat met tegenslag, een burn-out, succes en haar carrière! Start samen met haar aan jouw comeback. Wie is #Shanicevandesanden? Heeft Shanice nog een introductie nodig? Zij maakte het allemaal mee: de opkomst van het vrouwenvoetbal in Nederland, de opmars van de Oranje leeuwinnen en de Europese titel in eigen land. Shanice is als energiebom een groot voorbeeld voor veel jonge voetbalsters. Shanice kende ook dalen in haar carrière. Hoe lukt het haar positief te blijven en dit om te zetten naar positieve daden? Ze deelt haar schat aan ervaringen met jou in deze online-sessie. Doe samen met haar en andere topsporters mee aan #projectcomeback. Kom sterker terug na tegenslag #sterkernategenslag.

Skills – Anouk Vetter

Anouk geeft in deze video je tips mee om lekker in je vel te zitten. Een tipje van de sluier: doe vooral waar je zelf zin in hebt! Start samen met Anouk aan jouw comeback na tegenslag✨ Wie is #Anoukvetter? Nederlands atlete Anouk heeft verschillende medailles op haar naam staan. Naast Europees kampioene heeft ze ook brons gehaald op het WK atletiek. Mooie prestaties. Totdat het jaar 2019 aanbrak. Ze voelde zich ineens compleet anders. Een burn-out. Wat nu? Hoe is ze met een goede #comeback teruggekomen? Hoe lukt het haar positief te blijven en dit om te zetten naar positieve daden? Ontdek alle tips in deze video. Doe samen met Anouk mee aan #projectcomeback. Kom samen met topsporters sterker terug na tegenslag #sterkernategenslag. ‘Skills van’ sessie met Anouk Jongeren worden op een unieke locatie gemotiveerd door topsporters en coaches tijdens een lifeskills sessie. Thema’s zoals mentale gezondheid, faalangst én social media kwamen naar voren. Anouk hielp deelnemers in Amsterdam o.a. met doelen stellen en het aangeven van grenzen.

Skills – Marlène van Gansenwinkel

Topatlete Marlène geeft je tips om lekker in je vel te zitten. ‘Soms moet je gewoon even accepteren dat het vandaag een mindere dag is.’ Start samen met Marlène aan jouw comeback. ✨ Wie is #MarlènevanGansewinkel? Marlène (26 jaar) is Paralympisch topatlete. Ze won maar liefst twee keer goud op de Paralympische Spelen. Marlène is geboren zonder onderarm en onderbeen. Daar is ze vroeger flink mee gepest. Ze gebruikte de coronacirsis om sterker te worden. Hoe heeft Marléne dat gedaan? En hoe gaat ze om met tegenslagen? Ontdek het in deze video en doe samen met Marlène en andere topsporters mee aan #projectcomeback. Kom sterker terug na tegenslag #sterkernategenslag

Comeback – Virgil van DIjk

Dicht bij jezelf blijven is topsport. Virgil van Dijk geeft in deze video je tips en tricks mee om lekker in je vel te zitten. Ontdek nu hoe Virgil omgaat met succes, social media en tegenslag. Start samen met hem aan jouw comeback. Wie is #Virgil? Wie kent hem niet? Virgil van Dijk wordt door velen gezien als de beste verdediger ter wereld! Hij maakt op dit moment zijn rentree in de Engelse Premier League met Liverpool. Wat was Virgil voor jongen tijdens zijn jeugd? Wat waren moeilijke momenten tijdens zijn voetbalcarrière? Welke route heeft hij afgelegd naar succes en welke toekomstplannen heeft Virgil nu voor ogen? Ontdek het in deze video en doe samen met topsporters mee aan #projectcomeback. Kom sterker terug na tegenslag #sterkernategenslag.

Future Proof – Femke Bol

Hoe blijft Femke positief in een stressvolle situatie? Femke geeft je tips en tricks mee hoe je kan omgaan met prestatiedruk. Start samen met Femke aan jouw comeback na tegenslag ✨ Femke Bol verrast vriend en vijand. De 21-jarige atlete bereikte de finale van de 400 meter horden en is één van de favorieten. De ontwikkeling van Femke gaat in een rap tempo door. Sinds haar zevende doet ze aan atletiek. Op het begin van haar carrière focuste ze op de meerkamp en de korte sprint, maar in 2015 besloot ze voor het eerst de 400 meter te lopen. In datzelfde jaar werd ze Nederlands jeugdkampioen op die afstand en mocht ze deelnemen aan de internationale wedstrijden van het European Youth Olympic Festival in Tbilisi. Future proof met Femke Topsporters staan tijdens hun loopbaan ook voor hete vuren. Femke is een vrouw met een krachtige mindset. Hoe gaat ze om met prestatiedruk? Ontdek al haar tips in deze video. Doe samen met Femke mee aan #projectcomeback. Kom samen met topsporters sterker terug na tegenslag #sterkernategenslag.

Skills – Roy Meyer

Judo haalt al het beste in Roy naar boven. Het houdt hem positief en geeft een goed gevoel. Wil jij ook een comeback maken? Bekijk de video en leer van judoka Roy Meyer tijdens Project Comeback! Wie is #Roymeyer? Topjudoka Roy Meyer deelt graag zijn passie en extreme gedrevenheid voor de sport. Hij motiveert graag anderen met zijn positieve kijk op het leven. “Hoe vervelend een situatie ook lijkt, als je je eigen gedrag aanpast dan kun je jouw situatie veranderen. Jij hebt zelf sterke invloed. ” Welke tips heeft Roy voor jou nog meer in petto? Ontdek het in deze video en doe samen met hem en andere topsporters mee aan #projectcomeback. Kom sterker terug na tegenslag #sterkernategenslag.

Functie: Host en interviewer
Opdrachtgever: Helden Media
Datum: 27 sep 2021 – heden

Foto credit: Ferry Damman