Presentator en Redacteur – Iedereen Live 2020

Functie: Presentator en (live-) redacteurProgramma: Iedereen Live Datum: 30 maart t/m 5 juni 2020 Te zien via: KPN 70, Ziggo 13, Facebook, Youtube, Salto, nog een aantal kleinere kabelaars en op 6000 schermen in verzorgingstehuizen.🎙💛🎶

IedereenLive was de nationale verbindingszender in coronatijd. We gingen live vanuit alle woonkamers in Nederland en ver daar buiten. Iedere werkdag tussen 14:00 en 17:00, maakten we met een team mediaprofessionals 3uur live tv, met 3 verschillende hosts die iedere een vraag/probleem/verhaal/onderwerp behandelden samen met hun gasten & iedereen thuis. Dat was IedereenLive.

De interactie tussen host, gast & publiek was een unieke en nieuwe manier van TV maken. IedereenLive bood een platform voor verbinding en inspiratie in een tijd waarin we het hard nodig hadden. Iedereen kon te gast zijn bij onze hosts, met o.a. Beau van Erven Dorens, Aldith Hunkar, Alexander Klöpping, Romana Vrede en Roel Maalderink.

Ik heb als redacteur verschillende uren voorbereid voor oa. Rocky Hehakaija, Roos Schlikker, Carrie Jansen en Porgy Fransen. Het was heel bijzonder om in deze tijd de meest uiteenlopende gesprekken te hebben met (meestal) onbekenden. Daarnaast heb ik zelf ook een aantal uren gepresenteerd vanuit mijn eigen huiskamer. Deze gesprekken en losse fragmenten vind je behalve op deze pagina ook op mijn youtube kanaal.

PLAYLIST – KLIK RECHTSBOVEN MEER INTERVIEWS TERUG TE KIJKEN.

Op 22 mei 2020 sprak ik met mijn gasten over hun mooiste herinneringen aan eerdere sportzomers. Juist nu er dit jaar geen sportzomer zal zijn, is de behoefte groot aan die verhalen over wat had kunnen zijn. Ik haalde herinneringen op met Wereldkampioen Judo Noël van ’t End, presentator Rocky Hehakaija en sportjournalisten Annemarie Postma, Gio Lippens, Willem Vissers en Nando Boers.

Op 3 juni 2020 was het thema: Vernieuwingen uit de coronatijd. Welke initiatieven, oplossingen en aanpassingen hebben hun werk drastisch veranderd? En wat nemen zij hiervan mee naar het ‘nieuwe normaal’? Line-up: 3FM DJ Vera Siemons, kunstenares Tinkebell, programmeur van Tivoli Vredenburg Tessa Hagen, tourguide in Rome Mario Baas en basisschool docent Saskia Eefting.

Shortie – Judoka Noël van ’t end

22 mei 2020 – Mogen we dromen van een sportzomer in 2021? Wereldkampioen Judo Noël van ’t End had deze zomer in Tokyo op moeten gaan voor een gouden medaille. Hij vertelt hoe hij deze tijd beleefd en blikt terug op het moment dat die Wereldkampioen werd in Japan in 2019. Juist nu er dit jaar geen sportzomer zal zijn, is de behoefte groot aan die verhalen over wat had kunnen zijn.

Het allerlaatste uur Iedereen live – 5 juni 2020

5 juni 2020 was de allerlaatste aflevering van Iedereen Live. Langzaam ging de wereld weer een beetje open, mensen bleven niet meer de hele dag thuis en gelukkig kregen de meeste freelancers die vrijwillig meewerkten aan dit programma weer opdrachten buiten de deur. Iedereen Live was een fantastische manier in crisistijd bij te dragen aan verbinding in de samenleving. Het allerlaatste uur blikten Marcel Bamberg en ik samen met presentatoren en redacteuren terug op tien weken Iedereen Live.

Sportjournalist & wielercommentator Gio Lippens

22 mei 2020 – Mogen we dromen over een sportzomer in 2021? Sportjournalist Gio Lippens deelt een paar van zijn mooiste herinneringen aan voorbije sportzomers. Juist nu er dit jaar geen sportzomer zal zijn, is de behoefte groot aan die verhalen over wat had kunnen zijn.

3fm DJ en muziekguru vera siemons

3 juni 2020 – Vernieuwingen uit de coronatijd. Welke initiatieven, oplossingen en aanpassingen hebben hun werk drastisch veranderd? En wat nemen zij hiervan mee naar het ‘nieuwe normaal’?

Sportjournalist Annemarie Postma en presentator Rocky Hehakaija

22 mei 2020 – Mogen we dromen over een sportzomer in 2021? Sportjournalist Annemarie Postma en presentator Rocky Hehakaija en delen een paar van hun mooiste herinneringen aan voorbije sportzomers en dan vooral over het succes van de Oranje Leeuwinnen. Juist nu er dit jaar geen sportzomer zal zijn, is de behoefte groot aan die verhalen over wat had kunnen zijn.

Sportjournalist Willem Vissers

22 mei 2020 – Mogen we dromen over een sportzomer in 2021? Sportjournalist en schrijver Willem Vissers deelt een paar van zijn mooiste herinneringen aan voorbije sportzomers. Juist nu er dit jaar geen sportzomer zal zijn, is de behoefte groot aan die verhalen over wat had kunnen zijn.