Ajax Life Podcast

In de Ajax Life podcast bespreek ik als co-host van Daniel Dekker iedere twee weken alles rondom Ajax. We hebben het over de actualiteit, maar gaan ook met gasten in gesprek over hun clubliefde, horen interessante anekdotes en ontroerende verhalen.
De podcast is voor en door supporters. Kritisch maar altijd met een groot hart voor onze club. Voor wie? Voor alle Ajacieden! Iedere twee weken is er een nieuwe aflevering te vinden in jouw favoriete podcast app.
De podcast is een samenwerking tussen Ajax Life & Topcast Media
🎙❌⚽️❌🎧❌

Daniel Dekker over de Ajax Life Podcast bij Tijd voor MAX

5 oktober 2020 – In Tijd voor MAX is Daniel Dekker te gast om te vertellen over zijn nieuwe dagelijkse radioprogramma: Lunch Lekker met Daniel Dekker. Hierin komt ook de nieuwe Ajax Life Podcast ter sprake.

AJAX Life Podcast 2020 / 2021:

Aflevering #7 – het gevaar van atalanta volgens oud-ajacied en analist Marciano Vink en data specialist erik elias.

Gasten: 
Fox Sports analist en oud-Ajacied Marciano Vink en hoofdredacteur Between the Posts en videoscout Erik Elias analyseren het spel van Ajax, de kansen tegen Atalanta en hoe data het scouten naar een hoger niveau brengt. 

Marciano vertelt ook over zijn tijd bij Ajax, hoe die naar Genoa vertrok en zijn werk nu bij de RM Soccer Academy.

Aflevering #6 – De Champions League Spanning stijgt, Ricardo van Rhijn en Golden boys.

Gasten: Ricardo van Rhijn, Pascal Heije en schrijver Maarten Bax over: de jeugdopleiding, hun ervaringen bij Ajax en het boek Golden Boys – het verloren team van Ajax in het seizoen 1997-1998.

Aflevering #5 – Voetballen in coronatijd en de Ajax vrouwen ongeslagen op 1

Gasten: Godendochter Kay-Lee de Sanders over haar passie voor voetbal en de Ajax Vrouwen. Chief Medical Officer aka bondsarts Edwin Goedhart over voetballen in coronatijd, hoe zit het met die bubbel? Sportjournalist Mark van den Heuvel brengt een ode aan Meesterscout Tonny Bruins Slot.

Aflevering #4 – Atalanta away

Gasten: Urby Emanuelson & kenner Italiaans voetbal Willem Haak over: 
Atalanta Bergamo, de CL tattoo van Klaiber en speelt Urby Emanuelson tegen Ajax over 2 weken?

Aflevering #3 – Opnieuw kan niemand Ajax – Liverpool zien

Gasten: Joe Blott, voorzitter supportersvereniging ‘ The Spirit of Shankley’,
over Liverpool en spelen zonder publiek. Herjan Pullen, coördinator supportersvereniging Ajax
deelt zijn herinneringen over een onvergetelijke awayday.

Aflevering #2 – Het sluiten van de transfermarkt

Gasten: voetbalmakelaar Guido Albers over of de markt veranderd is door corona en Donny van de Beek naar Manchester United in plaats van Real Madrid. Ajax icoon en voormalig teammanager David Endt over jonge talenten in transfertijd en Sergiño Dest naar Barcelona.

Aflevering #1 – We zijn begonnen

De allereerste aflevering van de Ajax Life podcast! Hosts Daniël Dekker en Amber Roner bespreken o.a. de eerste competitiewedstrijd Sparta – Ajax, het favoriete Ajax-moment van Donny van de Beek en het nieuwe standbeeld voor Johan Cruijff. Te gast zijn: Erol Erdogan (Ajax Life), Jan de Jong (Eredivisie CV) en journalist / schrijver Menno Pot.