Portfolio

All | On stage | On air | On screen | On my mind 

As a matter of Faith -TEDx Delft 2018

I’m incredibly grateful to TEDx Delft 2018 for giving me the opportunity to host their stage. They also challenged me to share my own story with the audience as an introduction to the theme of the event: As a matter of Faith. Herewith what I had to say: Today’s theme is: As a matter of … Continue reading As a matter of Faith -TEDx Delft 2018

Videoportretten: About NN Future Matters

In de categorie life goals: Ik kreeg de kans alles wat ik het liefste doe, deel te maken van mijn dagelijkse werk. NN Future Matters is het internationale overkoepelende Community Investment Programma van NN Group wat als doel heeft mensen te helpen hun (economische) kansen te vergroten.  Zowel in- als extern is het nauwelijks bekend … Continue reading Videoportretten: About NN Future Matters

Trailer NN North Sea Jazz lancering

Op vrijdag 3 november 2017 mocht het hoge woord en dan eindelijk uit: NN Group is de komende drie jaar titelsponsor van het North Sea Jazz festival. Voor deze speciale avond werd het NN DE Café in Rotterdam voor één keer omgebouwd tot jazzclub. De muziek voor deze gelegenheid was in handen van Ruben Hein, die … Continue reading Trailer NN North Sea Jazz lancering

KUNSTENAARS BROERS QUISTREBERT, WINNAARS NN ART AWARD 2017

Van de vele inspirerende mensen die in 2017 op mijn pad kwamen, stolen de Franse broers Florian en Michael Quistrebert meteen mijn hart. Ze zijn beiden talentvol, ingetogen en ambitieus, maar zijn wel degelijk heel eigen in hun manier van doen en werken.

De lancering van het NN Running Team

60 atleten
13 nationaliteiten
1 team

Op 6 april 2017 lanceerde Global Sports Communications, NN Group en Nike het NN Running Team.

Festival interviews

Samen met Tamar Tieleman en Linda Bouritius reisde ik voor KX Radio, Shoudio en AmsterdamFM de afgelopen jaren meerdere Nederlandse festivals af voor interviews met verschillende bands, singer-songwriters en de organisatie.

Kunst & Cultuur interviews

Vanaf het najaar van 2009 tot 2016 presenteerde ik iedere week Kunst & Cultuur op vrijdag van 16-17uur. Een live radioprogramma vanuit de OBA uitgezonden op AmsterdamFM.

Music | Live recordings

Live recordings and the newest music from (Dutch) talents every Friday between 3-5PM live on air @AmsterdamFM  or check all interviews and recordings on this website or on Soundcloud.

Get a room | Liefdesverhalen vanuit het Volkshotel

Eind 2014 was de start van dit tijdelijke format op een bijzondere locatie: Get a Room | Liefdesverhalen vanuit het Volkshotel. Ik presenteerde vier van deze live uitzendingen met publiek, waarin ik mijn gasten in gesprek ging over de liefde.

Interview met Mister and Mississippi op Dauwpop

Voor KXRadio sprak ik met Mister and Mississippi over hun optreden op Dauwpop 2013, het festivalseizoen en hun grootste wens: een optreden op Lowlands.

Interview met Baskerville op Dauwpop

Voor KX Radio was ik op Dauwpop 2013 en sprak met de mannen van Baskerville over hun optreden en aanstaande album.

Interview met Jacco Gardner op Dauwpop

Voor KX Radio sprak ik op Dauwpop 2013 met Jacco Gardner over SXSW, het produceren van muziek en zijn liefde voor de jaren’60.

Interview met Blaudzun op Dauwpop

Voor KX Radio sprak ik tijdens Dauwpop 2013 met Blaudzun over zijn muziek, zijn passie voor het wielrennen en het festivalseizoen.

Interview met Kensington op Dauwpop

Op Dauwpop 2013 sprak ik voor KX Radio met de mannen van Kensington over hun clubtour, het werken aan nieuwe nummers en verhalen uit de tourbus.

Interview met John Coffey op Dauwpop

Voor KX Radio sprak ik op Dauwpop 2013 met John Coffey over de Green mile, vriendschap, de snorren en de busrit naar huis. Aan het einde wordt de band getrakteerd op een foodfight met Blaudzun en Mister and Mississippi.