Podcast

Een Podcast is de meest intieme manier om jouw verhaal te delen.

 Presentator | Radio | Film

Voor mij zijn podcasts de ideale manier om te ontspannen, informatie tot me te nemen of om even helemaal te verdwijnen in een andere wereld. Ik luister tijdens het reizen van en naar werk, tijdens het wandelen, tijdens het sporten en voor het slapen gaan. Sommige podcasts laten mij tot tranen geroerd achter, waar anderen mij een inkijkje geven in een wereld waar ik nog niets van weet.

In 2015 was Serial van This American Life, de eerste podcast die ik luisterde. Vanaf dat moment luister ik gemiddeld acht uur per week naar verschillende podcasts. Van verhalen over sport tot de wekelijkse updates, van true crime tot fictie, alles komt voorbij.

Podcasts zijn voor mij vergelijkbaar met een goede netflix serie, maar tegelijkertijd ook een vorm van audio on demand: je luistert naar dat waar jij behoefte aan hebt op het moment dat het jou het beste uit komt.

In 2020 is ook in Nederland een grotere interesse voor podcasts gewekt. Er zijn meer mensen die luisteren en er zijn een heleboel makers van podcasts bijgekomen. Met mijn achtergrond als journalist, radiomaker en verhalen verteller in beeld en audio, ben ook ik gestart met verschillende podcast projecten.

Op dit moment zijn het voornamelijk talk-casts (gesprekken), maar achter de schermen werk ik ook aan mijn eerste documentaire podcast. Omdat ik er in geloof dat sommige verhalen het beste tot zijn recht komen en het ook verdienen om met de juiste aandacht gemaakt en beluisterd te worden.

Heb jij hulp nodig bij het ontwikkelen van jouw podcast of zoek je presentator? Stuur me een bericht en wie weet spreken we elkaar binnenkort.

Brood en Spelen podcast
Brood & Spelen is dé nieuwe podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Als host neem ik 1x in de 2 weken met mijn gasten de muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks.

In Brood en Spelen Backstage nemen wisselende presentatoren de actualiteiten in de muziekindustrie door met de grote spelers in de muziek. Abonneer je in jouw favoriete podcast app. Veel luisterplezier! 

De podcast is een samenwerking tussen:
GRAP Amsterdam en Topcast Media.
AJAX LIFE PODCAST: VAN EN VOOR SUPPORTERS
In de Ajax Life podcast bespreek ik als co-host van Daniel Dekker iedere twee weken alles rondom Ajax. We hebben het over de actualiteit, maar gaan ook met gasten in gesprek over hun clubliefde, horen interessante anekdotes en ontroerende verhalen.
De podcast is voor en door supporters. Kritisch maar altijd met een groot hart voor onze club. Voor wie? Voor alle Ajacieden! Iedere twee weken is er een nieuwe aflevering te vinden in jouw favoriete podcast app.
De podcast is een samenwerking tussen Ajax Life & Topcast Media
Reclamemuziek podcast – AMP Amsterdam
In de Reclamemuziek podcast van AMP Amsterdam duik ik in de wereld van de muziek voor merken en hun campagnes. In een aantal korte afleveringen ga ik in gesprek met producers, schrijvers, artiesten, labels, publishers, merken en reclamebureaus.
Je komt erachter hoe belangrijk muziek is voor een merk.
Maar ook wat het geheim is van het schrijven van een liedje voor een campagne. En wat betekent het voor de carrière van een artiest als het liedje een ware hit wordt?
Deze podcast is een productie van AMP Amsterdam – The Sonic Branding Company.
Volg de podcast in jouw favoriete podcast app.