Videoportretten: About NN Future Matters

In de categorie life goals: Ik kreeg de kans alles wat ik het liefste doe, deel te maken van mijn dagelijkse werk. NN Future Matters is het internationale overkoepelende Community Investment Programma van NN Group wat als doel heeft mensen te helpen hun (economische) kansen te vergroten.  Zowel in- als extern is het nauwelijks bekend dat dit programma bestaat. Een verhaal wat naar mijn idee nodig een podium verdiende.

In het najaar van 2017 heb ik samen met NN collega’s en 1Camera een serie video’s geproduceerd welke precies weerspiegelen waar Story Art Studio voor staat: menselijk, informatief en inspirerend.

De serie bestaat uit een drietal portretten van jongeren die via NN Future Matters een kans hebben gekregen hun dromen waar te maken. De vierde video is het overkoepelende verhaal: About NN Future Matters

Het was een intense productie met veel betrokkenen, opnames in verschillende landen en op veel verschillende locaties, waarbij ik verantwoordelijk was voor een gedeelte van de productie taken, het concept, de regie en interviews tijdens de draaidagen, het script voor de voice over en feedback op de montages.

 

Meer informatie over NN Future Matters: https://www.nn-group.com/In-society/P…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.