Get a room | Liefdesverhalen vanuit het Volkshotel

Eind 2014 was de start van dit tijdelijke format op een bijzondere locatie: Get a Room | Liefdesverhalen vanuit het Volkshotel. Ik presenteerde vier van deze live uitzendingen met publiek, waarin ik mijn gasten in gesprek ging over de liefde.

Alle losse items uit de show lees & luister je in de category: Get a room | Liefdesverhalen uit het Volkshotel op deze website.

Of luister hier meteen alle liefdesverhalen via Soundcloud:

Luister hier de playlist met de live gespeelde liefdesliedjes:

 

Volkshotel & AmsterdamFMDSC_0042

presenteren

“Get A Room”

Liefdesverhalen vanuit het Volkshotel

Mooie, bizarre, ontroerende of schaamtevolle liefdesverhalen vormen de rode draad van het kersverse radioprogramma “Get A Room”.

In de foyer van het Volkshotel werden Amsterdammers uitgenodigd op het grote bed om hun intieme liefdesverhalen te delen met het publiek. Deze transparante radiostudio vormde het hart van het programma waarin de presentator gasten uit het hotel, kunstenaars uit de broedplaats en (liefdes)ervaringsdeskundigen uit Amsterdam ontving.

DSC_0095Naast de vaste rubrieken ‘De Nachtdienst’, waarin mensen vertelden over de magie van werken in de nacht en ‘De Liefdesquiz’, waarbij je kans maakte op mooie prijzen, werden er elke uitzending ook ‘liefdesgasten’ in de studio uitgenodigd. Denk aan een gekke relatietherapeut, een jordanese seksexpert of een oprechte waarzegger die adviezen gaven en voorspellingen deden op liefdesgebied.

Het publiek was van harte uitgenodigd om je liefdesverhaal te delen of gewoon in alle anonimiteit te luisteren naar de broeierige verhalen uit de hoofdstad. Ook kon je genieten van live-muziek van de vaste singer-songwriter Rufus Kain die elke uitzending een andere muzikant uit Amsterdam meebracht.