Mijn Verhaal

 Presentator | Podcast | Radio | Film

cropped-39405777740_e25068b35a_o-5.jpg
Wat is jouw passie? Wat maakte jou voor het laatst hardop aan het lachen? Wat is jouw grootste angst? Wanneer voelde je voor het laatste intense liefde of juist dat enorme verdriet? Iedereen lacht, huilt, droomt, leeft. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal.

Ik ben een dromer, maar vooral van nature nieuwsgierig naar die verhalen. Gesprekken over het leven, de kleine geluksmomenten en de verbinding voelen met de mensen om me heen, maken mijn leven tot een feest.

Sinds mijn tiende droomde ik er van sportverslaggever te worden en te wonen in Amsterdam. In 2008 verhuisde ik naar de hoofdstad en begon ik aan een stage bij de sportredactie van de Volkskrant. De zomer erop werd mijn droom werkelijkheid en liep ik stage bij NOS Studio Sport.

Finn Silver, Zita Swoon Group, Londam & Theatertroep in Kunst & CultuurNa mijn stage bij Studio Sport werd ik één van de vaste presentatoren van het wekelijkse programma Kunst & Cultuur op vrijdag op AmsterdamFM. In de vele uren die ik in de studio zat, sprak ik kunstenaars, theatermakers, artiesten, curatoren, fotografen, schrijvers, filmmakers, dansers, festival organisatoren over hun werk.

In de jaren die volgden, heb ik als presentator en verslaggever mijn stem laten horen bij vele andere programma’s, waaronder Levensverhalen, Sport op Zondag, Get a Room | Liefdesverhalen uit het Volkshotel en mijn eigen muziekprogramma Amber’s Avon(d/t)uren.

BlaudzunNaast mijn werk in de studio van de lokale omroep, ben ik aan de slag gegaan als festival reporter voor het online themakanaal van 3FM: KX Radio. Mijn focus ligt op de Nederlandse talenten en bands. Ik sprak met artiesten zoals Blaudzun, Chef’ Special, Typhoon, Orange Skyline, John Coffey, Pitou en Sjors van der Panne.

Verder host ik podia, zoals de Uitmarkt, de Amsterdamse Popprijs (GRAP Amsterdam) en het Magneetfestival. Ook ben ik dagvoorzitter (TEDx Delft 2018) en gespreksleider op evenementen, zoals bij  Eurosonic Noorderslag. Daar heb ik meerdere panels geleid over actuele onderwerpen die spelen in de muziek business.

Dit is maar een stukje van mijn verhaal. De verhalen van hen die ik interviewde en in beeld bracht, vind je op deze website. Wat je verder nog moet weten? Dat ik nog steeds dromen heb die ik wil realiseren.

Van 2009 – 2020 werkte ik als multimedia specialist bij NN Group. Daar vertelde ik de verhalen over de onderwerpen die spelen binnen het bedrijf voor zowel interne als externe stakeholders. Het was voor mij de ideale combinatie gebleken mijn nieuwsgierigheid voor het leven te combineren in alles wat ik doe.

Sinds juni 2020 ben ik fulltime freelancer, dus zoek jij een interviewer, een presentator, hulp bij (online) content of advies voor een evenement, radioprogramma of video productie? Bel, mail of app mij en ik help je graag jouw verhaal het juiste podium te bieden.