Radio ZWART Marathon

📸 Foto credits: Jory Onrust (@jollyfishcial ) & Luciano Ölz (@luciano.enchanted )

Functie: Eindredacteur, presentator en programmamaker
Opdrachtgever: Omroep ZWART
Datum: 5 november t/m 3 december 2021

Van vrijdag 27 november t/m 3 december, maakten we met een groep vrijwilligers 173 uur online radio voor Omroep ZWART.

Terugluisteren kan via Radiozwart.nl
Volg ZWART op Instagram: https://www.instagram.com/omroepzwart/
Word lid van Omroep ZWART: https://omroepzwart.nl/word-lid/

Het eerste uur van de Radio ZWART Marathon
27 nov 2021 -17:00uur

De Radio ZWART Marathon is feestelijk van start gegaan. Tot en met 3 december maakt Omroep ZWART 168 uur lang non-stop radio, live vanuit de studio in het Volkshotel in Amsterdam en op locatie vanuit het hele land. In de pop-up studio worden gasten en columnisten ontvangen, maar vooral de luisteraar staat elke dag centraal in de programma’s. De Radio ZWART Marathon laat je muziek horen die je bijna nergens anders hoort, inclusief diverse live optredens van Nederlandse artiesten.

Welkom bij onze radio marathon, live vanuit het Volkshotel. We gaan alles uit de kast halen met een non-stop livestream van 168 uur.

We gaan laten horen wat je normaal niet hoort op de Nederlandse radio. We geven ruimte aan nieuw talent en zetten ze naast bewezen radiomakers. Vrienden van ZWART komen programma’s maken en er zijn toffe mystery guests.

In de avond nemen DJ’s de studio over om hun favoriete set met je te delen. We gaan experimenteren met genres, er zijn live optredens, we snijden stevige thema’s aan en je hoort veel mooie verhalen. Kortom, dit wordt iets speciaals.