Reclamemuziek Podcast #1 – Joe Buck & Sofia Dragt

In de nieuwe podcast ‘Reclamemuziek’ van AMP Amsterdam duik ik in de wereld van de muziek voor merken en hun campagnes. In een aantal korte afleveringen ga ik in gesprek met producers, schrijvers, artiesten, labels, publishers, merken en reclamebureaus.

Je komt erachter hoe belangrijk muziek is voor een merk. Maar ook wat het geheim is van het schrijven van een liedje voor een campagne. En wat betekent het voor de carrière van een artiest als het liedje een ware hit wordt?

Deze podcast is een productie van AMP Amsterdam – The Sonic Branding Company.
Volg de podcast in jouw favoriete podcast app.

Aflevering #1 – Artiesten Joe Buck & Sofia Dragt

In deze eerste aflevering hoor je het gesprek met artiesten Joe Buck en Sofia Dragt. Beiden deden in het verleden mee aan de Beste Singer Songwriter van Nederland, reisden over de wereld om zich onder te dompelen in de muziek en ze maken graag muziek voor films. 

Geen wonder dat de liedjes die ze maakten voor de campagne van een merk, zijn uitgebreid naar een volwaardige single, waarmee ze respectievelijk binnen kwamen op plek 1 en 2 van de reclamemuziek top 40 allertijden.