Trailer NN North Sea Jazz lancering

Functie: Concept, regisseur, verslaggever
Kanaal: NN Group & North Sea Jazz
Datum: 6 april 2018

Op vrijdag 3 november 2017 mocht het hoge woord en dan eindelijk uit: NN Group is de komende drie jaar titelsponsor van het North Sea Jazz festival. Voor deze speciale avond werd het NN DE Café in Rotterdam voor één keer omgebouwd tot jazzclub. De muziek voor deze gelegenheid was in handen van Ruben Hein, die op dezelfde dag zijn nieuwe EP lanceerde: Everything I Say. Een muzikaal hoogtepunt met een enthousiaste band en Benjamin Herman als special guest.

Afgelopen zomer heb ik samen met cameraman Ward Brandsma beelden gemaakt op North Sea Jazz en bezoekers gevraagd naar waarom muziek en het festival voor hun belangrijk is. Dit resulteerde in de trailer voor de lancering van deze samenwerking.

Het ANP besteed aandacht aan de lancering in een videopersbericht: