Amsterdam Songwriters Guild : Rufus Kain en Noam Vazana

Liefdesverhalen komen misschien wel het beste tot hun recht als ze omlijst worden door mooie liedjes. In het nieuwe programma van AmsterdamFM in samenwerking met het Volkshotel ‘Get a Room’ worden liefdesverhalen gedeeld door Amsterdammers. Maar in de foyer, de Werkplaats genaamd, kun je ook genieten van live-muziek van de vaste singer-songwriter Rufus Kain die elke uitzending een andere muzikant uit Amsterdam meebrengt.

Deze keer was het de beurt aan zangeres Noam Vazana, deze Israelische zangeres schrijft al haar nummers zelf. Haar pianomuziek bevat klassieke invloeden die op onverwachte momenten wordt verrijkt met jazzy trombone-solo’s.

Ik sprak met Noam over haar album en over de liefde:

De liedjes die Noam live speelde, luister je in deze playlist: