SingleCoach Hans Gierkink: ‘Ik begreep vroeger niks van vrouwen.’

‘Get a Room’ is een radioprogramma vanuit het Volkshotel in samenwerking met AmsterdamFM. Mooie, bizarre, broeierige of schaamtevolle liefdesverhalen, ontmoetingen en anekdotes uit het hotel vormen de rode draad van het programma. In de lobby van het hotel wordt in het weekend een kleine glazen broeikas omgebouwd tot een intieme mobiele studio. Deze transparante studio vormt het hart van het programma. Hierin neemt de presentator plaats en ontvangt gasten uit het hotel, kunstenaars uit de broedplaats en (liefdes)ervaringsdeskundigen uit Amsterdam.

Tijdens de opname op 11 januari nam Hans Gierkink plaats op het AmsterdamFM-bed. Hij is sinds 8 jaar singlecoach en begeleidt mensen op weg naar een nieuwe relatie. Vroeger begreep hij niets van vrouwen en begon hij met het lezen van vrouwentijdschriften. Dat was de eerste stap in de nieuwe richting als singlecoach.

Luister hier naar ons gesprek:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.