Hosting Pannenkoekers in de Sugarfactory

Mooie woorden van Ruby van den Brink over dat ik Pannenkoekers in de Sugarfactory ga hosten:

AMBER RONER HOST PANNENKOEKERS – 6 SEPTEMBER SUGARFACTORY

201409_Pannenkoekers_HostZoals je van ons gewend bent verzamelen we bij Pannenkoekers niet alleen fantastische muzikale talenten om ons heen. Wij vinden het ook leuk om samen te werken met Pannenkoekers die zeer talentvol zijn op andere creatieve vlakken. Zo maakte we vorige week al bekend dat fotografie talent Bete van Meeuwen je aanstaande zaterdag op de gevoelige plaat gaat vast leggen.

Maar ook het aan elkaar praten van een avond en aankondigen van onze kersverse artiesten is een vak apart. Vorig jaar op Magneet Festival heeft ze al bewezen dit vak te beheersen dus we zijn vereerd dat Amber Roner er deze 13e editie in de Sugarfactory weer bij is! Je kunt haar kennen van haar eigen radioprogramma bij Amsterdam FM. Maar de kans is misschien nog wel groter dat je denkt ‘wat een bekende kop’. Dat klopt, Amber is ongeveer op elk festival te vinden om verslaggeving te doen- en interviews af te nemen voor KX Radio. Een drukke tante dus!

Ben jij er aanstaande zaterdag bij? 
Locatie: Sugarfactory
Line-up: Joya Mooi, Jan & Rick, Johannes & de Doper
Deuren open: 21.00 uur
Aanvang: 21.30
Entree: 3,- euro (KOOP JE TICKETS HIER)
Meer info: FACEBOOK EVENT

Door: Ruby van den Brink op Pannenkoekers.nl