Politiek theater: Wensen voor Europa

eerst-het-zuur_1Met een prettig gestoorde realiteit als vertrekpunt maakt De Vertegenwoordiging voorstellingen over actuele politieke en maatschappelijke kwesties. Zij bieden een andere kijk op hete hangijzers en delicate dilemma’s die het debat hebben bepaald. Geestig, ontrafelend en transparant, zoals politiek ook kan zijn. Of hard en meedogenloos wanneer het moet. Zowel de politicus als de kiezer wordt niet gespaard.

De Vertegenwoordiging opgericht door Jelmer Uitentuis (Politieke Junkies), Joost van Hezik (Toneelschuur producties, Circus Treurdier) en Timen Jan Veenstra (de Tekstsmederij). De laatste twee waren te gast in Kunst & Cultuur en vertelden over hun nieuwe voorstelling Wensen voor Europa. [Interview]

Deze voorstelling is 29 en 30 april te zien in De Balie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.