Sexy Money vanaf 3 april in de Nederlandse bioscopen

Sexy Money is een muzikale documentaire over de emancipatie van Nigeriaanse vrouwen die in Europa zijn uitgebuit en vernederd als prostituee en nu, terug in Nigeria, vol levenslust, aan een nieuw leven beginnen. Documentairemaakster Karin Junger woonde jaren in de Bijlmer en raakte geïnteresseerd in het verhaal van deze vrouwen. In de film laat Karin vrouwen aan het woord over hun Europese avontuur en toont de ontwikkeling van twee vrouwen die, na terugkomst in Nigeria, en nieuw leven proberen op te bouwen. In Kunst & Cultuur op vrijdag vertelt Karin Junger over Sexy Money. Het gesprek is te beluisteren op de website van AmsterdamFM.

Sexy Money ging op het International Film Festival Rotterdam in premiere en vanaf 3 april is de documentaire in de Nederlandse bioscopen, waaronder het Ketelhuis te zien.