Jeffrey Spalburg met Thuus en Smart & Sexy bij Je Moeder

Jeffrey Spalburg_ThuusJe Moeder op maandag stond in het teken van Smart & Sexy Tukkers. De sidekick deze avond is de Twentse Tamar. Zij startte samen met mij het programma Je Moeder bij AmsterdamFM en is onder andere ook bekend van KX Radio. Jeffrey Spalburg vertelt ons over zijn derde solovoorstelling Thuus en Smart&Sexy Lisa Portengen vertelt over Onder je rokjesdag.

Thuus
Jeffrey Spalburg vertelt in Je Moeder over zijn derde avondvullende cabaretvoorstelling Thuus. Dat is de plek waar we allemaal graag komen. Het is er warm, veilig en vertrouwd. Dichtbij om de hoek of uren rijden of vliegen, soms na het sluiten van je ogen ben je er al. Thuus is bij wie je wilt horen, soms een keuze, soms aangeboren.

Jeffrey vertelt in Je Moeder over deze voorstelling, zijn Twentse roots en waarom hij gelukkig wordt van cabaret en comedy. [het interview]

Donderdag 28 februari staat Jeffrey met zijn voorstelling Thuus in de Griffioen in Amstelveen en woensdag 27 februari is hij te bewonderen in het Comedy Café. Voor meer informatie en kaarten kijk je op zijn website: spalburg.nl of volg hem op twitter: @SpallieJ

Smart & Sexy
De lifestyle voor vrouwen, Smart & Sexy, is inmiddels bij velen bekend. Bedenkster Lisa Portengen praat je bij over haar theatertour waar ze volgend seizoen mee de zalen in gaat en legt uit wat er gaat gebeuren op de Onder je rokjesdag op 21 april. [het interview]

Lisa zoekt nog een vrouwelijke DJ en een cabaretier die een bijzonder lied wil schrijven en zingen, dus meld je aan via info@smartensexy.nl. Alle informatie vind je op smartensexy.nl of blijf op de hoogte via twitter:@Smartensexy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.