Zadelpijn 2 en Number Nine bij Je Moeder

Foto: Katinka Krijgsman
Foto: Katinka Krijgsman

Zadelpijn 2: het verwende nest
De voorstelling is het succesvolle vervolg op Zadelpijn en ander damesleed naar de bestseller van Liza van Sambeek. In Je Moeder op maandag praat Amber Roner met acteur Has Drijver. Hij is één van de twee heren in het geweld van dames op het podium. Hij vertelt over de voorstelling en verklapt wat die geleerd heeft van zijn vrouwelijke collega’s over damesclubjes. [het interview]

De voorstelling Zadelpijn 2 sluit 26 t/m 28 februari en 1 t/m 3 maart haar tour af op de planken van Carré. Meer informatie en kaarten vind je op www.carre.nl en op www.bostheaterproducties.nl

Number NineNumberNine
Ronald Maas is bassist en doet de backing vocals in de Utrechtse band Number Nine. Hun Britpop geluid doet denken aan de Beach Boys en de Beatles, maar ook bands als Crowded House en Fleetwood Mac hebben hun invloed op de muziek van Number Nine. Als liefhebbers van het mooie popliedje is het de hoogste tijd voor een hernieuwde kennismaking. Number Nine releasde twee singles afgelopen week: Love is pain met als B-kant het nummer Come around.
Ronald vertelt meer over deze singles en wat we komend jaar van hun mogen verwachten.  [het interview]

Meer informatie vind je op de website: www.number-nine.nl en volg ze op facebook/numberninemusic voor de nieuwste concertdata.