Gebroeders Fretz met Revolte in Theater Bellevue

20130128_GebroedersFretzDe Gebroeders Fretz zijn on tour met hun tweede voorstelling Revolte en ze staan komende week in Theater Bellevue. In Je Moeder op Maandag sprak Amber Roner met Marcel Harteveld over de ontmoeting tussen hem en Johan Fretz, de eerste voorstelling Onderweg en het verhaal van de weg naar de eerste donkere Minister-President, waar hun huidige voorstelling over gaat. [het interview]

Revolte
‘Banken vallen neer, ons geld is gewichtloos en de wereld staat in de fik. Er is geen tijd voor gedonder meer. De Revolutie begint hier!” In Revolte besluiten de Gebroeders Fretz in navolging van de veelbesproken roman Fretz 2025,om van Johan de eerste bruine Minister-President van Nederland te maken, met Marcel als oer-Hollandse spindoctor en running mate aan het roer. Bijgestaan door meestergitarist Edoardo Righini – die samen met de Gebroeders de muziek schreef – nodigt het duo u uit voor een opzwepende campagne-bijeenkomst waarbij de grens tussen fictie en werkelijkheid volledig vervaagt. Revolte is een messcherpe, hilarische en eigenzinnige mix van Pop, Hoop en Stand-up waar Nederland in bange dagen naar smacht.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.