Hockeyers Amsterdam zijn klaar voor het nieuwe seizoen

De selecties zijn compleet bij de heren en dames van AH&BC Amsterdam. Komende zondag start de competitie in de Hoofdklasse hockey. Voor beide teams staat in eigen stadion de Amsterdamse bosderby tegen Pinoke op het programma. Na afloop worden alle internationals gehuldigd voor de successen die behaald zijn op de Olympische Spelen en voor jong Oranje op Europees niveau. Luister hieronder alle interviews.
Bij kledingsponsor McGregor was het vanavond de hoogste tijd de speelsters en spelers voor te stellen die het komend seizoen moeten waar maken. AmsterdamFM was er bij en verslaggeefster Amber Roner besprak de verwachtingen voor komend seizoen met een aantal hoofdrolspelers.

Voorzitter Erik Cornelissen blikt terug op het slot van vorig seizoen, de Olympische spelen en vertelt wat de ambities zijn voor komend seizoen. [het interview]

Olympisch kampioene Sophie Polkamp vertelt over Londen, de goede sfeer binnen het team en de ambities van Amsterdam. [het interview]

Billy Bakker is de nieuwe aanvoerder van de heren van Amsterdam. Dat is een felicitatie waard. Daarnaast won hij zilver met Oranje op de Olympische spelen. Hij vertelt over de sfeer binnen het team en de hoge verwachtingen voor komend seizoen. [het interview]

Taco van den Honert behoorde tot het begeleidingsteam van de gouden dames in Londen. Maar nu is hij alweer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Hij vertelt welke nieuwe spelers de selectie versterken en wat de ambities zijn voor komend seizoen. [het interview]

Gilles van Hesteren is de nieuwe assistent coach naast Allyson Annan bij de dames. Hij stelt zich voor en vertelt over de groep die naar zijn mening klaar is voor komend seizoen. [het interview]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.