Hemelse muziek bij #JeMoeder

Hemelvaart is maar een dag, maar de effecten van alle evenementen zijn voor vele nog voelbaar. Daarom ontwaakt Je Moeder deze week op AmsterdamFM van 11-13uur met muziek die de verschillende podia van festivals rockten. Je Moeder bezocht Dauwpop en sprak daar onder andere met Peter en Carol van Bettie Serveert die op een bijzondere manier hun twintig jaar geleden uitgekomen debuutalbum Palomine vierden. Maar ook Kraantje Pappie geeft een update over wat hij de laatste maanden heeft beleefd. Maar wat is volgens jou Hemelse muziek? Of wat vond jij het leukste feestje? Twitter @AmsterdamFM@AmberRoner of praat mee via #JeMoeder.
Verder spreken we Rivelino Rigters over WhateverDam, een initiatief  waarmee hij verschillende muziekstijlen van artiesten uit Rome, Londen en Amsterdam laat samen smelten. Lisa Portengen geeft Hemelse Smart&Sexy tips. Muziekmoeder Metha viert het weekend, dus deze week helaas geen tip uit de muziekdoos. Maar gelukkig is Je Moeder’s platenkast goed gevuld, dus word rustig wakker en laat je verrassen.