De Gouden Kabouter Awards, Unheard film festival & boekenweek in de Kleine Komedie in Kunst&Cultuur

In de uitzending van Kunst&Cultuur op vrijdag 18maart te horen op AmsterdamFM komende de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod. Wat te denken van de Gouden Kabouter Awards in Paradiso. Jack Undercover en MC Buttslammer schuiven bij mij aan om te praten over nominaties, de laatste trends en de nieuwste artiesten. Ik bel met Thomas Bruining over Curriculum Vitae een avondvullend programma dat aansluit bij de boekenweek in de Kleine Komedie. Paul Rubsaam met zijn tweewekelijkse column en ik bel met Eva Laurillard over het Unheard film festival in de Balie. Een overvol programma dus.  

Volgende week start alweer de vierde editie van het Unheard filmfestival in de Balie. Het festival wil de kracht van geluid in films benadrukken en een platform creëren voor talentvolle filmmakers, sounddesigners en componisten. Tijdens dit driedaagse festival is er van alles te doen voor de liefhebbers en geïnteresseerden. Ik bel met Eva Laurillard over wat er allemaal te doen, te bekijken en te beluisteren is.
Het Unheard film festival is van 24 tot en met 27 maart in de Balie, Eye en het Bimhuis. Wil je erbij zijn, dat kan! De Balie geeft één keer twee gratis kaarten weg aan degene die de leukste ‘tagline’over het Unheard film festival plaatst op hun facebook pagina. Maar natuurlijk zijn er ook gewoon kaarten aan de kassa te krijgen. Kijk voor meer informatie op http://www.debalie.nl/ of http://www.unheardfilm.nl/ of http://www.eyefilm.nl/

In de muziekscene is het één van de mooiste evenmenten van het jaar: De uitreiking van de Gouden Kabouter Awards. Heel Paradiso gaat op z’n kop. Voor die mensen die het niet kennen en voor de partygangers die nieuwsgierig zijn naar het programma van dit jaar heb ik Jack Undercover en MC Buttslammer uitgenodigd om daar alles over te vertellen. De gouden Kabouter Awards mis het niet. Kijk voor meer informatie op http://www.goudenkabouter.nl/ of volg de gouden kabouters via Twitter en facebook.

Het zal niemand ontgaan zijn, maar de boekenweek is gestart. Traditiegetrouw besteed de Kleine Komedie daar aandacht aan met een boekenweekvoorstelling. En dit jaar geheel in het thema Curriculum Vitae – Geschreven Portretten. Ik bel met Thomas Bruining van de Kleine Komedie. Het thema is Pulp&Ficite. Komende maandag 20.15uur opent de Kleine Komedie haar deuren. Voor meer informatie kijk even op hun website.

Wil je niets missen, we zijn nu 24 uur per dag te beluisteren via http://www.amsterdamfm.nl/, de speciale apps voor iphone en android, maar natuurlijk ook via twitter en facebook!