Hosten Speciale Editie NN North Sea Jazz 2019

2019_Presentator_NNNSJSpecialEdition2019

Functie: Host & moderator
In opdracht van: Branding NN Group
Data: 21 mei en 11 juli 2019
Locatie: NN Studio, Den Haag en Maas podium, Ahoy Rotterdam

Hierboven een korte impressie van mijn opening van de NN North Sea Jazz Speciale Editie.

Sinds 2018 is NN Group titelsponsor van North Sea Jazz in Rotterdam, waarvan de naam sindsdien dan ook het NN North Sea Jazz festival is. In juli 2019 kreeg NN Group als partner van het festival de unieke kans hun vijfjarig jubileum te vieren met een extra festivalavond door en voor collega’s: NN North Sea Jazz Speciale Editie.

Op 21 mei 2019 heb ik de webcast met Q&A geleid: De magie van live muziek! Hoe organiseer ik een festival? Tijdens dit half uur besprak ik met Marcel Surendonk (Head of Partnerships MOJO) en Frank Bolder (programmeur) alle ins en outs van NN North Sea Jazz en konden collega’s vragen stellen. De webcast kijk je hier terug:

IMG_5342

Op 11 juli 2019 was het dan eindelijk zo ver: de NN North Sea Jazz Speciale Editie 2019.
Ik was gevraagd het Maas podium te presenteren, de grootste binnenzaal die ik tot nu toe heb mogen doen. Dit is tijdens NN North Sea Jazz al één van de grootste zalen en voor de Speciale Editie was dit van de vijf podia het hoofdpodium met on stage: The Ladies of Soul, Jett Rebel en The Earth Wind & Fire Experience, featuring Al McKay.

Hierbij een korte impressie van mijn afsluiter van deze avond.

Over de NN North Sea Jazz Speciale Editie
Alle collega’s van NN Group en hun labels werkzaam in Nederland waren uitgenodigd voor de Speciale Editie. Meer dan honderd collega’s hebben zich vrijwillig ingezet voor, tijdens en na het festival hier een onvergetelijke avond van te maken. In aanloop naar deze avond zijn collega’s enthousiast gemaakt met onder andere vlogs over de voorbereidingen. Vanuit mijn rol als Videospecialist bij NN Group was ik sowieso betrokken bij deze vlogs als eindredacteur.
Omdat de doelgroep voor deze extra festivaldag normaal gesproken niet persé een North Sea Jazz bezoeker is, mocht ik me ook bemoeien met de line-up, zodat we samen met MOJO een iets aangepaste, maar vooral diverse avond konden aanbieden.
Gekeken naar alle reacties, foto’s en video’s, was het ook de unieke en onvergetelijke avond waar iedereen vooraf alleen maar op kon hopen.