Mark Mieras – “Liefde en angst eten niet van hetzelfde bord”

‘Get a Room’ is een radioprogramma vanuit het Volkshotel in samenwerking met AmsterdamFM. Mooie, bizarre, broeierige of schaamtevolle liefdesverhalen, ontmoetingen en anekdotes uit het hotel vormen de rode draad van het programma. In de lobby van het hotel wordt in het weekend een kleine glazen broeikas omgebouwd tot een intieme mobiele studio. Deze transparante studio vormt het hart van het programma. Hierin neemt de presentator plaats en ontvangt gasten uit het hotel, kunstenaars uit de broedplaats en (liefdes)ervaringsdeskundigen uit Amsterdam.

Tijdens de opname op 8 maart nam Mark Mieras plaats op het AmsterdamFM-bed. Hij is wetenschapsjournalist en weet alles over liefde en wat er gebeurd in onze hersenen als we verliefd zijn. Artikelen van zijn hand verschenen onder meer in de Volkskrant, NRC Handelsblad, Psychologie Magazine, Intermediair en Avenue.

Het gesprek is terug te luisteren in twee delen.

Deel 1:

Deel 2:

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.