ESNS15: Kypski over soloplaat Wreck Fader

In een kleine platenzaak in een, tijdens Eurosonic Noorderslag vergeleken met de rest van het centrum, nogal anonieme straat van Groningen gebeurt op de vrijdagmiddag iets heel bijzonders. Kypski (Thomas Elbers) freestylet met twee platenspelers en een mixer zijn eigen muziek voor een handvol mensen.

Na een lange carrière als dj, bandlid, scratchkampioen en ongetwijfeld nog een hele reeks andere dingen, komt dj Kypski afgelopen oktober met zijn eerste soloplaat: Wreck Fader. Amber Roner vraagt hem naar de plaat, de bijbehorende game en hoe spannend Noorderslag is nu die helemaal alleen het podium betreedt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.
%d bloggers liken dit: