ESNS15: ‘Dit jaar wil ik BADE verder gezicht geven!’

Functie: Verslaggever
Opdrachtgever: KX Radio
Locatie: Eurosonic Noorderslag
Datum: 14 t/m 17 januari 2015

Tien jaar geleden stond Bart van Liempt ook op Noorderslag, toen nog voor het eerst met the Sheer. Tussendoor stond hij er nogmaals met The Sheer en later als zanger van Baskerville. Deze keer is het opnieuw spannend, maar is hij niet meer zo zenuwachtig als toen. Bart van Liempt liet in 2014 weer echt van zich horen, na een niertransplantatie en een lange herstelperiode.

Hij is helemaal terug met zijn soloproject BADE. Zijn eerste single werd al snel uitgeroepen tot megahit en zijn album Miracle Wave kon op een positief ontvangst rekeken. “Dit jaar wil ik Bade verder gezicht geven,” vertelt hij in gesprek met Amber Roner.

Foto: Linda Bouritius