ESNS15: de ambities van Orange Skyline

“Wij gaan voor drie keer de Ziggodome vol!”, roept Stefan van der Wielen frontman van Orange Skyline quasi grappig. Maar dat is niet helemaal gelogen. De ambities van de band die hij samen met zijn broer en gitarist Niels van der Wielen, bassist Simon Christiaanse en drummer Mart Atema vormt, zijn groot.

Een nieuwe Britse invasie, maar dan uit Groningen. Ze gooien hoge ogen tijdens de Popronde, met als hoogtepunt qua locatie het podium van een stripclub. Met een mix van Britse jaren ’60 bandjes, Britpop en Franse rock ‘n roll timmeren ze aan de weg. Reden genoeg voor Amber Roner te vragen naar het verhaal van Orange Skyline.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.
%d bloggers liken dit: