Interviews Eursonic Noorderslag 2015 voor KX Radio en AmsterdamFM

Typhoon Eurosonic by Linda Bouritius_01Functie: Verslaggever
Opdrachtgever: KX Radio
Locatie: Eurosonic Noorderslag
Datum: 14 t/m 17 januari 2015

Eurosonic Noorderslag (ESNS) is Europa’s belangrijkste showcasefestival voor nieuwe muziek. Vier dagen lang krijgen hier de meest actuele en veelbelovende acts de kans zich aan een publiek van muziekliefhebbers en internationale professionals te presenteren. De bands die hier goed presteren zie je de rest van het jaar terug in alle poppodia door het land en op de vele festivals.

Ik was samen met Linda Bouritius de hele week in Groningen en interviewde voor AmsterdamFM en KX Radio een flink aantal Nederlandse bands over hun verwachtingen voor 2015.

Alle interviews luister je hier:

Iedere maandag van 20-22 uur hoor je in Amber’s Avon(d/t)uren de nieuwste muziek van Nederlandse bodem, neemt ze het afgelopen weekend met je door en hoor je de laatste festival verhalen. Meer Eurosonic Noorderslag interviews vind je terug in Amber’s Archief.

Foto’s: Linda Bouritius