ESNS15: John Coffey ‘Noorderslag is toch weer spannend’

De eerste toeschouwer die weet stil te blijven staan tijdens een concert van John Coffey moet nog gevonden worden. De Utrechtse rockband is één en al energie, keiharde gitaren, stage diven, podia trashen en dan niet op een ordinaire manier, maar met liefde voor het vak en liefde voor muziek.

Het vijftal heeft inmiddels een trouwe fanbase opgebouwd, die een grote rol spelen in de videoclip Heart of a traitor wat de tweede single is van het nieuwe album The Great News wat 30 januari uitkomt. Alfred van Luttikhuizen neemt de tijd even bij te praten met Amber Roner tijdens Eurosonic Noorderslag over dat nieuwe album, de fans en de spanning voor Noorderslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.
%d bloggers liken dit: