Amsterdams Songwriters Guild: Rufus Kain en Jesje de Schepper

Liefdesverhalen komen misschien wel het beste tot hun recht als ze omlijst worden door mooie liedjes. In het nieuwe programma van AmsterdamFM in samenwerking met het Volkshotel ‘Get a Room’ worden liefdesverhalen gedeeld door Amsterdammers. Maar in de foyer, de Werkplaats genaamd, kun je ook genieten van live-muziek van de vaste singer-songwriter Rufus Kain die elke uitzending een andere muzikant uit Amsterdam meebrengt.

Deze keer was het de beurt aan Jesje de Schepper. Jesje schreef gedichten, korte verhalen, scenes en concepten voor film en toneel. Door haar kwaliteiten als zangeres en performer heeft ze nu als schrijfster in het Nederlandstalige lied de voor haar meest gepaste vorm gevonden. Luister hier naar alle liedjes die Rufus en Jesje op 11 januari hebben gespeeld.

Luister hier naar het interview met Jesje:

Alle liedjes die zij en Rufus Kain op 11 januari hebben gespeeld, hoor je in deze playlist: