Singer songwriters Dear John en Roger Hammond over de liefde

Liefdesverhalen komen misschien wel het beste tot hun recht als ze omlijst worden door mooie liedjes. In het nieuwe programma van AmsterdamFM in samenwerking met het Volkshotel ‘Get a Room’ worden liefdesverhalen gedeeld door Amsterdammers. Maar in de foyer, de Werkplaats genaamd, kun je ook genieten van live-muziek van de vaste singer-songwriter Rufus Kain die elke uitzending een andere muzikant uit Amsterdam meebrengt.

Deze keer was het de beurt aan maar liefst twee mannen uit het Amsterdams Songwriters Guild: Dear John en Roger Hammond. Hoogste tijd hen te vragen naar het perfecte liefdesliedje.

In deze playlist luister je ook de liedjes die Dear John en Roger Hammond speelden tijdens de opname van Get a Room op 14 december 2014.