Muzikale benefietavond voor Home of Change in het CC Muziekcafé

Rivelino_Home of ChangeHome of Change biedt vrouwen en kinderen, die risico lopen verhandeld te worden of gevangen zitten in het web van mensenhandel en slavernij, veiligheid en vrijheid in zijn of haar eigen omgeving. In het CC Muziekcafé organiseren zij vrijdagavond 9 mei een muzikale benefietavond. Ambassadeur van Home of Change en muzikant Rivelino Rigters presenteert deze avond zijn nieuwe single You give me a reason speciaal geschreven en opgenomen voor de organisatie. In Kunst & Cultuur vertelt Rivelino Rigters waarom hij ambassadeur is en hoe het hem inspireert muziek te maken. [interview]

Met zijn band speelde Rivelino Rigters live in de studio van AmsterdamFM zijn nieuwe single: You give me reason [luister de single] Ook de videoclip is vanaf vandaag te bekijken op youtube. Luister ook Rachel en Taking up my changes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.