Gebroeders Fretz in het Vondelpark en met Revolte in de Kleine Komedie

20130128_GebroedersFretz De Gebroeders Fretz hebben een missie: in 2025 is Johan Fretz minister-president van Nederland. En nee het is geen grap! Aangevuld door Marcel Harteveld is de politieke campagne al een jaar onderweg in de voorstelling Revolte.

Cabaret, kleinkunst, snelle liedjes, theater en dan dus vooral die campagne bijeenkomst vindt voor de laatste keer plaats in Amsterdam en wel in de Kleine Komedie.

Marcel Harteveld vertelt in Kunst & Cultuur openhartig over dit avontuur wat meer dan een jaar geleden begon, speelt live een aantal van zijn eigen nummers en verklapt dat ze met hun liedjes op 24 augustus het voorprogramma verzorgen van Acda en de Munnik in het Vondelpark Openluchtheater. [het interview]

Kijk voor de laatste kaarten en de speellijst op de website van de Gebroeders Fretz.

Marcel HarteveldMarcel Hartveld speelde live in de studio twee van zijn eigen liedjes:
Luister – Ik hou van jou
Luister – Weet ik veel