De magie van het Singlefeestje

Singlefeestje @AmsterdamFMHet is eigenlijk een uit de hand gelopen stageklus, maar staat inmiddels bekend als een van de meest gewilde feestjes in Poppodia en op festivals: Het Singlefeestje. Frank van der Lende moest ooit bij BNN de kast met oude cd-singles opruimen. En deze duizenden singles staan ook vanavond voor je klaar in de Melkweg. Het concept is simpel: pak jouw favoriete single, geef hem aan de DJ en ga uit je dak!

In gesprek bij AmsterdamFM vertellen David van Unen en Frank van der Lende over hoe het begon, wat hun eerste singles waren, waar ze van dromen en hoe jij kans maakt op twee kaarten voor het Singlefeestje in de Melkweg. [het interview]

Winactie: Stuur je meest genante selfie, filmpje of audiofragment van jou met jouw eerste cd-single via twitter @AmsterdamFM met #singlefeestje en misschien liggen er voor jou vanavond vanaf 0.00uur twee kaarten klaar voor het Singlefeestje in de Melkweg.