Einstein Barbie en de Schrijversmonologen van Theodor Holman bij Kunst & Cultuur op vrijdag

Op sommige dagen loopt niet alles zoals het hoort. Maar een tafel vol interessante gasten maakt alles goed. Afgelopen vrijdag in Kunst&Cultuur op AmsterdamFM: Theodor Holman over zijn Schrijversmonologen en de dames van Einstein Barbie.

Zelf zeggen ze dat ze het meest sexy publiek van de wereld hebben. Ik vind ze de muzikale belofte van dit moment. Dat bevestigen ze zelf door het behalen van de Grote Prijs. Einstein Barbie! Hun clip/singlerelease van Petty Cash beloofde een waar feest te worden in de Sugar Factory. Ik sprak met frontvrouw Stella Bergsma en Michelle Courtens.

We spraken over de band, de finale van de Grote Prijs en natuurlijk over de single Petty Cash en de ontzettend sexy videoclip. De verbinding met Stella moest nog tot stand komen, dus vroeg ik Michelle eerst naar wanneer ze hoorde over de wildcard voor de finale van de Grote Prijs. Het hele interview luister je hier terug.

En dat ze muzikaal je wereld rocken, bewijst het expiriment dat ze bij mij aan tafel deden. Een live beatpoem met Michelle in de studio en Stella aan de telefoon luister je hier.

Mijn volgende gasten waren Davied Eliasar en Theodor Holman. Met hen sprak ik over de eerste uit de drie Schrijversmonologen over Boudewijn Buch. Theodor was door het slechte weer iets later, dus praat ik eerst met Davied over waar de samenwerking tussen deze twee mannen begon. Het hele gesprek luister je hier terug.

Einstein Barbie – Petty Cash