KX Radio interviews vanaf Dauwpop 2012

Hemelvaartsdag staat in het oosten van Nederland traditioneel in het teken van Dauwpop. Ieder muziekgenre een eigen podium, dus variatie te over. Na een uiterst korte nacht was het voor mij in ieder geval reden samen met Tamar in de trein te stappen richting Hellendoorn. Op enkele optredens na hebben we onze tijd vooral backstage doorgebracht waar we met Shoudio voor KXradio een aantal pareltjes uit de line-up spraken.

Diep in de bossen was het bereik qua internet, bellen en sms-en dramatisch. Daarom alsnog in plaats van een live verslag een terugblik op Dauwpop 2012.

Bettie Serveert bracht 20 jaar geleden haar debuutalbum Palomine uit. In 2012 stonden ze op Dauwpop en dat was een van de unieke momenten dat ze dit eerste album integraal speelden voor hun trouwe aanhang. Voor KXRadio en Shoudio sprak ik met Carol van Dyk en Peter Visser.

 

Interview Kraantje Pappie

Interview Stefany June

Interview Arthur Adam

Interview Tangarine