Film

Over Amber | Presentatie | Radio | Film

Een verhaal heeft een hoofdpersoon, een conflict met een verrassende wending, het houdt je vast, het liefst vanaf de eerste seconde.  Ik studeerde Nederlands en Film- & Televisiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Daar heb ik mijn passie ontdekt voor het analyseren van verhalen in beeld. De subtiele associaties die je als kijker onbewust mee krijgt door de gekozen kaders, een snelle of juist langzame montage en gebruik van het juiste licht en geluid.

Oneindig veel uren film heb ik in mijn leven al gekeken en word belachelijk enthousiast van de simpelste technieken van vroeger en nu, waarmee regisseurs vernieuwend zijn geweest in hun vak.

Doordeweeks werk ik als Videospecialist bij NN Group. Daar variëren mijn werkzaamheden, afhankelijk van het project, van het bedenken van een concept tot produceren, van editen tot adviseren en van filmen tot regisseren. Het voelt als een puzzel die je uit moet vogelen en wanneer die af is alles tot aan het kleinste detail precies klopt.

Mijn grote droom is ooit een documentaire te maken. Het onderwerp houd ik voorlopig voor mezelf. Begin 2017 volgde ik de eerste twee modules aan de Amsterdam Film School van de opleiding Regie voor Documentaire.

In mijn portfolio vind je een aantal producties waar ik aan gewerkt heb.

Foto: Richard Tas Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.