Nest, Tafel en Bed in Theater Bellevue

Niek Barendsen en Ilse WarringaNiek Barendsen (schrijver van onder andere Het Klokhuis, Nerd tv, Volendam en Alex van Oranje) en Ilse Warringa (bekend van onder andere Toren C, Het Klokhuis en tg. BloodyMary) hadden met ‘NEST’ de hitvoorstelling op de Parade 2010.

Niek en Ilse vormen een nieuw duo dat zich richt op tragikomische sketches met een hoog tempo: diverse paren, duo’s en inkijkjes in vele levens. ‘Nest, tafel en bed’ is een drieluik over gewone mensen met grote verlangens: een gevarieerd cabaretprogramma met toneeltrekjes.

In Nest zien we vier paren. Acht levens delen dezelfde supermarkt en hun katten zijn familie. In Tafel komen alle beroemde paren in vogelvlucht voorbij: voor altijd samen of gescheiden van tafel en bed. Aan tafel met Adam en Eva en Adolf en Eva. En in Bed gebeurt alles, maar dan ook alles in en om het bed: het echtelijk bed, een waterbed, een ziekbed, een verkeerd bed, een hemelbed. Van 5 tot en met 7 februari 2013 staan Niek en Ilse met deze avondvullende voorstelling in Theater Bellevue.

In Je Moeder op maandag sprak ik met Niek Barendsen over deze voorstelling. [het interview]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.